Tens capacitat per generar un projecte que, incorpori les TIC al món del turisme?

Tens capacitat per generar un projecte emprenedor o una idea innovadora que, a més, incorpori les TIC al món del turisme? Tenim un repte per a tu!

Fa uns dies es va posar en marxa el Hub Emprèn CatSud, un espai de trobada virtual adreçat a empreses consolidades i de nova creació (start-ups) de la demarcació de Tarragona. 

 

Aprofitant aquesta nova plataforma digital, impulsada per l'Àrea de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria de la Diputació de Tarragona i la Càtedra sobre el Foment de l'Emprenedoria i la Creació d'Empreses de la Universitat Rovira i Virgili, des de l'Àrea de Projectes Europeus i Regió del Coneixement us plantegem un repte centrat a Gandesa i la Terra Alta: “Com utilitzar les TIC per apropar els diferents espais de la batalla de l'Ebre a les famílies que fan turisme”.

 

Des del 15 de juliol fins al 3 d’agost, treballarem a través del Hub Emprèn CatSud per plantejar accions per afrontar el repte. Durant les setmanes que duri aquesta acció analitzarem els diversos projectes, aprendrem com optimitzar-los, crearem sinergies i molt més!

 

Les inscripcions es poden realitzar a través del següent enllaç (clica aquí)

 

Us esperem amb les vostres solucions i propostes creatives!