Taller col.laboratiu i feminista per preparar material reivindicatiu pel 8M a Santa Oliva

Dijous 23 de febrer a les 19h al Local Cultural i dimarts 7 de març al Centre Cívic Sant Jordi.

20 de febrer de 2023. Santa Oliva realitzarà un taller col·laboratiu feminista aquest proper dijous 23 de febrer a les 19h al Local Cultural on les i els participants podran pintar i decorar materials reivindicatius com pancartes i mocadors liles que l’Ajuntament facilitarà, amb frases i motius feministes per al proper 8 de març, Dia Internacional de la Dona i que enguany serà un dia de vaga general feminista.

Posteriorment, el 7 de març el taller també es realitzarà al Centre Cívic Sant Jordi, i, en una data encara per determinar també al Centre Cívic de les Pedreres.

L'objectiu d’aquest taller, impulsat des de la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Oliva, és el d’elaborar cartells, pancartes i mocadors reivindicatius i de suport al col.lectiu feminista de cara al 8 de Març, ja sigui per participar a les diverses manifestacions com per penjar al balcó o a les finestres de casa com a símbol de protesta i per donar visibilitat a la lluita. 

Tothom que hi vulgui participar, aquest taller és obert a tothom, i ho podrà fer gratuïtament i no cal apuntar-se prèviament. Des de l’Ajuntament s’estan preparant diverses activitats al voltant d’aquesta jornada que properament s’anunciaran. De moment, pel mateix 8 de març es farà una crida a totes les dones a “penjar el davantal”.