Santa Oliva serà enguany la seu comarcal per commemorar el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

Es farà el 24 de novembre a partir de les 18h al Local Cultural.

11 de novembre de 2022. Santa Oliva serà enguany el poble escollit per commemorar el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones al Baix Penedès. Enguany es farà el dia 24 de novembre al Local Cultural de Santa Oliva, situat a la Plaça Lola Díaz Pijoan, amb la participació del Consell Comarcal del Baix Penedès.

L’acte començarà a les 18:00h amb la lectura del manifest reivindicatiu i seguirà a partir de les 18:15h amb l’obra de teatre ELLES, píndoles feministes. Una obra descarada i atrevida que porta a escena clixés de gènere i femenins dels quals no parla ningú. Una peça teatral breu en clau crítica i humorística es mostra i denuncien les desigualtats de gènere i la violència que s'exerceix sobre les dones tot reivindicant-se l'apoderament femení.  En acabar es farà un col.loqui sobre l’obra i a les 19:45h es farà un joc participatiu i seguidament, berenar per a tots els assistents.

És una activitat de sensibilització programada per l'Ajuntament de Santa Oliva conjuntament amb l’Oficina Jove i el servei SIS Adolescents del Consell Comarcal del Baix Penedès.