Santa Oliva realitza una actuació integral de millora a la zona esportiva de Les Pedreres

Comunicació

S’ha equipat l’espai amb una pista multiesport, una pista d’skate, una taula de ping pong, taules de picnic i papereres.

12 d’abril de 2022. L’Ajuntament de Santa Oliva ha finalitzat l’actuació integral de millora de la zona esportiva de Les Pedreres. Aquest espai necessitava una actuació global per poder ser un lloc d'ús i de trobada per infants i joves d’aquest barri, on poder gaudir de l'esport i potenciar la cohesió entre ells. Era a més, una demanda dels veïns i veïnes del barri, especialment dels joves que no tenien cap espai adequat.

Des de l'àrea de Joventut i l'àrea d'Esports de l’Ajuntament es va realitzar un projecte de millora per tal de dotar aquest espai amb més serveis. S’ha adequat la pista de formigó preexistent convertint-la en una zona multiesport amb porteries de futbol, cistelles de bàsquet i mini bàsquet i porteries per hoquei o mini futbol i amb valla de protecció, i s’hi ha instal.lat una pista d’skate i una taula de ping pong. A més, també s’hi han col.locat dues taules de picnic i papereres.  

En aquests moments, la brigada municipal està finalitzant els treballs d’instal·lació del nou cablejat, l’existent va ser robat, i noves lluminàries tipus led.  

Aquesta actuació ha tingut un cost total de 44.010€ que ha anat a càrrec de l’Ajuntament de Santa Oliva.