Santa Oliva inicia una campanya de sensibilització contra la LGTBI-fòbia

Es va iniciar ahir 28 de juny en motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGTBIQ+.


29 de juny de 2022. Des de la regidoria d'igualtat de l'Ajuntament de Santa Oliva s'ha iniciat una campanya de prevenció i sensibilització contra violències i la LGTBI-fòbia. S'han dissenyat una sèrie de banderoles i pòsters que plasmen missatges diversos visibilitzant la lliure elecció d'estimar a qui es vulgui amb l'objectiu de fomentar la reflexió, el coneixement i la participació de la ciutadania envers aquesta causa  interpel·lant-la i fer-la partícip del canvi que cal promoure com a societat perquè les relacions entre les persones siguin lliures de discriminacions.

Aquests dissenys contenen frases com «Cap amor és il·legal» o «Tinc dret a una vida sense etiquetes» i seran visibles als carrers del municipi, als centres cívics i locals públics així com als comerços locals.

A més, des de la regidoria s'ha creat el hashtag #SantaOlivaambOrgull per promoure aquesta campanya i visibilitzar-la a través de les xarxes socials i promovent que tots els ciutadans en facin difusió entre amics i familiars. Des de la regidoria d’Igualtat de l’ajuntament de Santa Oliva s’ha dut a terme aquesta campanya per tal de fomentar el respecte i la llibertat d’orientació sexual i declarar tolerància zero davant les discriminacions basades en identitat i orientació sexual a Santa Oliva i arreu.