Santa Oliva celebrarà el proper 14 d'agost la primera edició de la Firafest, una fira de promoció comercial.

Durant tot el dia es faran diferents actes i hi hauran unes 35 parades d’artesania i comerç local.

8 d’agost de 2022. Santa Oliva celebrarà el proper 14 d’agost la primera edició de la Firafest, una fira de promoció comercial al nucli històric. Durant tot el dia de les 11h fins a la mitjanit es faran diferents actes culturals i esportius i a més hi haurà servei de restauració. La fira comptarà amb unes 35 parades d’artesania i comerç local repartides pel nucli històric que oferiran el seus productes durant tota la jornada.

Des de la Regidoria de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Santa Oliva s’ha treballat a partir d’una idea original de 4 emprenedores santaolivenques per poder donar forma a una fira comercial amb l’objectiu de dinamitzar el teixit comercial i atraure públic dels pobles del voltant amb una oferta cultural al llarg de la jornada.

Els actes començaran a les 11h del matí amb la inauguració de la Fira a càrrec dels grallers de Santa Oliva. Seguidament, a les 11:30h es farà una cercavila infantil a càrrec dels balls populars Espurnes. En acabar, cap a les 13h es farà una actuació dels balls de bastons picadits. Durant tot el matí fins a les 14h hi hauran jocs infantils amb fusta.

A la tarda, a partir de les 18h els actes continuaran amb una nova cercavila pels carrers del poble a càrrec dels Joglars de la bota, i en finalitzar a les 19h, a la Plaça de darrere del local cultura, els mateixos Joglars faran un espectacle. A les 20h a la mateixa plaça, hi haurà una demostració de Zumba a càrrec de la Marta Sebares i a les 20:30h actuació de foc a càrrec de les Espurnes petites. La festa seguirà a partir de les 21h amb la música d’un Dj.

A més, durant tot el dia es podrà visitar una exposició de motos a càrrec de Joan Pros, a més de les 35 paradetes i servei de bar i restauració. Qui vulgui també es podrà fotografiar al photocall especial per a l’ocasió i penjar-ho a les xarxes amb el hashtag: #firafest.