S'inicien les obres de l'ampliació de l'estació de servei de Santa Oliva

La nova estació, ubicada en terrenys municipals, incorporarà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, un tren de rentat i una zona d’esbarjo infantil.

20 d’octubre de 2022. Recentment s’han iniciat les obres d’ampliació i remodelació de l’estació de combustibles de Santa oliva, situada al Carrer Baix Penedès, al Polígon Molí d’en Serra. L’Ajuntament així ho va aprovar definitivament en la Junta de Govern del 15 de març de 2022. Es va atorgar la concessió per 15 anys a l’empresa Vilalta Corporació que s’encarregarà també del condicionament de les zones exteriors de la benzinera.

La nova estació de serveis de combustible està previst que entri en funcionament el mes de febrer del 2023. Comptarà a més dels punts de recàrrega de benzina i dièsel amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics, un centre de rentat per a vehicles i una zona ajardinada i d’esbarjo infantil. La nova estació de servei tindrà una superfície total de més de 1800 m2 incloent les zones d’accés.

Les inversions necessàries per a dur a terme aquesta ampliació estan incloses en la concessió demanial dels terrenys municipals per a la instal·lació, manteniment i explotació d'una estació de servei al Polígon Molí d'en Serra, que es va concedir per un termini de 15 anys a l’empresa adjudicatària Vilalta Corporació.