Recursos per afrontar la quarantena

Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya

El Col·legi de psicòlegs @copc_cat ha elaborat la guia "Quan l'angoixa es fa present", per afrontar la quarentena. Habilita un telèfon d’assessorament psicològic (649756713 de 9h-20h) a qui presenti malestar emocional per la situació actual.

Benvolguts i benvolgudes,

 

Seguim compartint amb vosaltres tots els recursos de que disposem des de la Delegació Territorial de Tarragona del COPC per poder ajudar a gestionar el millor possible aquesta excepcional situació. 

 

En aquesta ocasió, us enviem el vídeo "Consells per afrontar la quarantena" que hem fet des de la Delegació de Tarragona amb la finalitat de fer-lo extensiu a tota la ciutadania. 

 

També hem elaborat la guia "Quan l'angoixa es fa present", en la que oferim pautes dirigides per a totes aquelles persones que tenen familiars confinats, en tractament o hospitalitzats. 

 

D'altra banda, el COPC ha habilitat un telèfon d’assessorament psicològic on professionals experts en emergències atendran la ciutadania que presenti malestar emocional, a causa de la situació actual, per tal de fer una primera contenció i redirigir-los als diferents serveis d’atenció psicològica existents.

 

L’horari d’atenció és de 9:00 a 20:00 h, inclosos caps de setmana, i el telèfon de contacte és: 659 584 988

 

Arran de totes les peticons d'ajuda psicològica en línia que s'estan sol·licitant en aquests últims dies, des de la Divisió de Psicoteràpia del Consejo General de la Psicología de Espanya s'ha elaborat una guia que pot ajudar a la ciutadania a escollir un psicòleg que faci sessions en línia qualificat

 

A les nostres xarxes socials, Facebook i Instagram, també podreu trobar diferents TIPS o consells per gestionar la quarantena el millor possible. Us animem a que estigueu atents a les nostres xarxes perquè cada dia publiquem informació que pot ser rellevant. 

 

Finalment, us agrairem que pugueu fer ús d'aquests recursos fent la màxima difusió a través dels canals que tingueu disponibles i de tota aquella informació que cregueu que pot ser d'interès, ja sigui pels professionals de la salut o per la ciutadania. 

 

Restem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o consulta de dilluns a divendres, de 9:00h a 17:00h al telèfon 977 21 41 02 o al correu electrònic copc.t@copc.cat

 

Gràcies per endavant,

 

-----
Junta Rectora
Delegació de Tarragona
-----
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Av. Ramón y Cajal, 11 1r 2a
43001 Tarragona
+34 977 21 41 02
www.copc.cat
-----