Primera recollida porta a porta a Santa Oliva

Comunicació

Aquesta passada nit s’ha fet la primera recollida d’escombraries Porta a Porta a partir de les 21 hores.

16 de març de 2022. Aquesta passada nit ha començat el servei de recollida porta a porta a Santa Oliva. Els veïns i veïnes han tret els seus cubells a partir de les vuit del vespre i el servei de recollida ha anat passant pels diferents carrers. En general, la primera recollida ha anat bé i no s’ha detectat cap incidència remarcable. Des de l’Ajuntament però, es recomana als veïns i veïnes que hagin detectat alguna incidència ho comuniquin a la Regidoria de Medi Ambient.

Es recorda que dijous, a partir de les 21h es passarà a recollir la matèria orgànica, envasos, i bolquers i tèxtils sanitaris. Per resoldre dubtes podeu consultar la pàgina web municipal on s’especifica com funciona el porta a porta: https://www.santaoliva.cat/ca/viu-santa-oliva/gestio-de-residus/recollida-porta-a-porta/

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’informa que la recollida de vidre es manté en 12 punts fixes distribuïts a la via pública optimitzant-ne la seva recollida i evitar que es converteixin en punts conflictius. L'ajuntament vetllarà pel compliment de la normativa i el reglament municipal de residus i sancionarà a qui la incompleixi.