Licitació llicències del mercat municipal

S’ha obert el termini per a la presentació d’ofertes per a l’adjudicació de les llicències d’ús privatiu de les parades de venda no sedentària del mercat municipal de Santa Oliva i la creació d'una borsa per a futures vacants.

 

La presentació d’ofertes es fa mitjançant l’eina del Sobre Digital (icona a la part superior dreta), a l’enllaç del perfil de contractant següent: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/anunci/llicencies_parades_mercat_santaoliva

 

El termini de presentació d’ofertes finalitza el dijous 01 d’octubre de 2020 a les 23:59 hores.

 

L'activitat de venda no sedentària es desenvoluparà al polígon industrial Molí d'en Serra, en sòl de titularitat pública d'ús reservat a equipaments, i limita amb el carrer Conca de Barberà i el carrer Vegueria del Penedès, tots els dissabtes de l'any, de les 9:00 a les 14:00 hores.

 

Es liciten un màxim de 56 espais d'exposició i venda, cadascun de 8 metres de llargada per 5 metres de profunditat, distribuïts en 7 sectors diferenciats. La posició exacta dels espais de venda i sectors es mostra en el plànol del projecte del servei.