L'AJUNTAMENT SOL·LICITA AJUTS PER CONTRACTAR 4 JOVES EN PRÀCTIQUES

ÀREA DE DRETS SOCIALS> Formació i treball> SERVEI D’OCUPACIÓ I PROMOCIÓ ECONÒMICA

L'Ajuntament de Santa Oliva ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya ajuts per a la contractació de 4 joves en pràctiques menors de 30 anys, en el marc de la convocatòria per a l’any 2020.

/----------------------------------/

L'Ajuntament de Santa Oliva ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya ajuts per a la contractació de 4 joves en pràctiques menors de 30 anys, en el marc de la convocatòria per a l’any 2020 de concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Els quatre llocs de treball sol·licitats són els següents:

  • 1 Tècnic/a de l’àrea d’arquitectura municipal

  • 1 Tècnic/a de serveis ambientals municipals

  • 1 Tècnic/a dinamitzador/a juvenil

  • 1 Tècnic/a de cultura i turisme

Per a la selecció de personal laboral l'Ajuntament convocarà un procés de selecció, que estarà condicionat a la concessió de la subvenció a l'Ajuntament per part del SOC.
 
MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA GARANTIA JUVENIL:
 
La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per reduir l'atur juvenil. Si compleixes els requisits, en un termini de quatre mesos, la Generalitat t'oferirà una oferta de treball, pràctiques o formació.
 
El col·lectiu de joves susceptibles de rebre la Garantia Juvenil s'ha delimitat de la manera següent: joves més grans de 16 anys i menors de 30 anys, inscrits o no als serveis d'ocupació, i que no tenen feina ni estan formant-se.

Com donar-te d'alta en el sistema: Si compleixes els requisits i vols ser beneficiari de la Garantia Juvenil, prèviament t’has d’inscriure al fitxer del Sistema de Garantia Juvenil.

Inscripció amb DNI electrònic o certificat: La forma més senzilla i ràpida d'accedir al fitxer és a través de DNI electrònic o certificat electrònic reconegut. Si el tens pots fer la teva inscripció directament aquí: https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevaSolicitud
 
Si no en teniu, podeu demanar el certificat digital d'IDCAT a qualsevol de les oficines de les administracions públiques que els emeten (Consell Comarcal del Baix Penedès, Ajuntament de Calafell, Ajuntament de la Bisbal).
 
Inscripció amb usuari i contrasenya: Si estàs interessat a inscriure-t'hi i no tens el DNI electrònic o certificat electrònic, pots fer la inscripció mitjançant un usuari i contrasenya. Per obtenir aquest usuari i contrasenya has de seguir els passos indicats en el següent espai web: https://garantiajuvenil.sepe.es/nuevaSolicitud

Si ho prefereixes, pots adreçar-te també presencialment a una oficina de Treball del SOC on t’ajudaran amb aquest tràmit.

Un cop t’hagis inscrit i en un termini màxim de 30 dies contactaran amb tu per tenir una primera entrevista i definir el teu itinerari de Garantia Juvenil.