L'Ajuntament ja ha repartit entre els veïns 1208 kits per fer la recollida pap, el 70% del total

Comunicació

La recollida de vidre es manté en 12 punts fixes modificant-ne la seva ubicació a la via pública per optimitzar-ne la seva recollida i evitar que es converteixin en punts conflictius.

22 de març de 2022. L’Ajuntament de Santa Oliva ja ha repartit un total de 1208 kits per fer la recollida porta a porta d’un total de 1700, el que representa el 70% del total. Des de la regidoria de Medi Ambient es fa una bona valoració del procés d’implementació d’aquest nou sistema que ha de reduir molt el volum de recollida de residus no reciclats.

Des de l’Ajuntament es recorda que qui encara no hagi recollit el seu kit, ho pot fer tots els dimecres de 9:30h a 14:30h a les oficines municipals de l'Ajuntament (Cal demanar cita prèvia trucant al telèfon: 977 679 663). Durant els dies de Setmana Santa s’instal.larà novament una carpa de reforç perquè els veïns de cap de setmana puguin recollir el seu kit. Properament informarem dels horaris i ubicació.

S’informa que la recollida de vidre es manté en 12 punts fixes distribuïts estratègicament a la via pública per optimitzar-ne la seva recollida i evitar que es converteixin en punts conflictius. Per això alguns punts de recollida de vidre s’han reubicat en un altre lloc. Podeu consultar el plànol que us adjuntem amb tots els punts de recollida de vidre.

Per resoldre dubtes podeu consultar la pàgina web municipal on s’especifica com funciona el porta a porta: https://www.santaoliva.cat/ca/viu-santa-oliva/gestio-de-residus/recollida-porta-a-porta/

L'ajuntament vetllarà pel compliment de la normativa i el reglament municipal de residus i sancionarà a qui la incompleixi.