L’Ajuntament de Santa Oliva senyalitza 5 rutes d'ecoturisme per descobrir el seu patrimoni

Comunicació

S’han digitalitzat per poder ser consultades des del wikiloc. A més, també s’ha editat un tríptic amb tot la informació.

9 de març de 2022. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Santa Oliva amb el suport econòmic de la Diputació de TGN i el Consell Comarcal del Baix Penedès, ha procedit a la rehabilitació de la senyalització de les rutes d'Ecoturisme del municipi per donar a conèixer el patrimoni i ajudar a la seva preservació i manteniment. Des de fa anys que des de la regidoria de Turisme s’hi treballa per a la seva senyalització, i ara s’han digitalitzat i fet públiques mitjançant la plataforma Wikiloc. 

 

En total s'han digitalitzat 5 rutes d'ecoturisme actualment existents al municipi de Santa Oliva. Son 5 itineraris planers, que es poden fer tot passejant, que transcorren per la plana agrícola i els camins històrics de Santa Oliva passant pels diferents nuclis del municipi. Les rutes porten a descobrir dos dels elements més importants del patrimoni històric i arquitectònic local i comarcal: El Castell Verge del Remei i el Monestir de Santa Maria a més de patrimoni relacionat amb l’aigua com els molins fariners, rescloses i canals de rec, basses i safareigs o les barraques de pedra seca, marges i assecadors de tabac, testimonis del patrimoni relacionat amb la cultura agrícola.

 

Podeu descarregar el tríptic amb tota la informació en aquest enllaç:  (https://www.santaoliva.cat/ca/informacio-i-turisme/que-fer-a-santa-oliva/rutes-d-interes/), A més ara es poden consultar amb Wikiloc (plataforma que es pot descarregar gratuïtament per part dels usuaris). Per consultar les rutes a la plataforma:

- mitjançant nom d'usuari: Ajuntament de Santa Oliva

- mitjançant link: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=10011186