L'Ajuntament de Santa Oliva felicita l'Associació Esportiva Gimnàstica Baix Penedès pels èxits aconseguits a la Copa Catalana de Base.

Ha aconseguit cinc medalles en la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística de base, disputada aquest cap de setmana a Olot.

L’Associació Esportiva Gimnàstica Baix Penedès és una entitat esportiva de Santa Oliva dedicada a la pràctica de la gimnàstica artística a tots els nivells. L'associació ha aconseguit cinc medalles en la primera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística de base, disputada aquest cap de setmana a Olot amb la participació de 800 gimnastes d’arreu de Catalunya. Laura Cañas sumava el bronze en categoria base 2 sent a més tercera en terra, mentre que la mateixa Cañas, juntament amb África Martín, Carla Palau i Mariam Kartele es penjaven la medalla d’or per equips.
 
A més, Martín quedava primera en terra i Palau tercera en barra d’equilibri, quedant a les portes del podi en quedar empatada amb Cañas. D’altra banda, Aina Marina quedava cinquena a la general després de ser tercera en paral·leles i tercera en salt.