L’Ajuntament de Santa Oliva es reuneix amb empresaris del Polígon de l’Albornar

Comunicació

L'objectiu és el de potenciar la contractació de persones del municipi i millorar la gestió municipal. A més, es va presentar el projecte d’implementació de l’Hidrogen Verd i la creació de comunitats energètiques al Polígon.

2 de març de 2022. La setmana passada, l’alcalde de Santa Oliva Josep Carreras, es va reunir amb diferents representants d’empreses instal.lades al Polígon de l’Albornar de Santa Oliva per buscar sinergies i potenciar la contractació de persones del municipi. Per part de les empreses que hi van assistir hi havien representants d’IDIADA, INSTALLUX, GERMANS BOADA i B BRAUN. Es va incidir molt en quins perfils professionals tenen més demanda i les formacions que caldria potenciar conjuntament amb la Cambra de Comerç de Tarragona per formar persones amb els coneixements professionals més demandats.

A més, des de l’Ajuntament es va presentar un projecte molt interessant per generar energia renovable que podría beneficiar-se dels Fons Next Generation. Es tracta de la instal.lació d’una planta de captació d’Hidrogen Verd aprofitant les teulades de les empreses del Polígon. L’enginyer industrial que ha redactat el projecte va fer la presentació, que va ser molt ben rebuda pels representants de les empreses perquè faria rebaixar molt la factura de la llum a més de convertir-les en empreses sostenibles.

Per últim, la reunió, que es va celebrar al Monestir de Santa Oliva, també va servir per analitzar la gestió municipal del Polígon i consensuar les millores que s’haurien de realitzar durant els propers mesos.

  • Un moment de la reunió