Finalitza el curs d’Auxiliar de Magatzem del Programa PICE a Santa Oliva

El curs ha estat finalitzat amb èxit per 12 joves que han pogut conèixer les funcions d’un auxiliar de magatzem i realitzar pràctiques amb diferents tipus de carretons elevadors així com obtenir el carnet autoritzat.

/========================================/

El passat 19 de novembre va finalitzar el curs d’Auxiliar de Magatzem del “Programa integral de Cualificación y Empleo” (PICE) a Santa Oliva. Aquest curs de 155 hores de durada, organitzat per la regidoria de Formació i Treball de l’Ajuntament de Santa Oliva i la Cambra de Comerç de Tarragona amb el suport del Fons Social Europeu (FSE), s’emmarca dins del Programa de millora de competències tècniques i professionals per als joves inscrits a Garantia Juvenil i al  programa PICE.

El curs ha estat finalitzat amb èxit per 12 joves que han pogut conèixer les funcions d’un auxiliar de magatzem i realitzar pràctiques amb diferents tipus de carretons elevadors (carretó frontal, carretó retràctil, apiladora, transpalet elèctric i recull comandes) així com obtenir el carnet autoritzat.