Festival En Veu Alta

Per tercer any consecutiu Santa Oliva acull el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya.

Per tercer any consecutiu Santa Oliva acull el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya.
 
Com molts coneixeu un festival amb una proposta de petit format, on s’hi encabeixen propostes més tradicionals com poden ser les de narradors, rondallaires, pregoners i glossadors, però alhora la programació conviu amb espectacles de narració contemporània. Té la finalitat de divulgar, a través de la paraula, allò que dóna entitat i és la història d’un poble, es volen recuperar i alhora transmetre totes aquelles llegendes, dites, romanços, gloses, versos i històries, que han estat transmesos pels nostres avantpassats i que amb el pas de les generacions i entre tots, hem estat capaços de recuperar i mantenir.
 
En aquesta edició 2020, l’EVA es reformula i ens oferirà tastets virtuals previs a la reprogramació dels espectacles en viu en els propers mesos. El festival no tindrà enguany un programa amb tot el calendari d’ actes sinó que s’aniran anunciant dia a dia, a mesura que es tanquin dates i d’acord amb la situació que marqui l'evolució de la Covid19, per tant, anirem anunciant les dates dels espectacles a mida que es sàpiguen.
 
Des del 5 de juny l’EVA emet a les xarxes socials del festival els #TastetsEVA, un tast dels espectacles programats  que podrem veure en directe els propers mesos.
 
Ben aviat ,us informarem de les dates dels que tenim programats a Santa Oliva, un espectacle familiar amb l'Aida Cusido i un sobre tradició cantada del sud d'Italia amb One Ensemble trio.