El mercat de Santa Oliva comptarà amb 15 noves parades a partir del proper dissabte 5 de febrer

Comunicació

Amb la rebaixa de l’arrendament als paradistes, s’espera omplir ben aviat el total de places disponibles.

1 de febrer de 2022. El mercat dels dissabtes de Santa Oliva comptarà a partir del dissabte dia 5 de febrer de 2022 amb 15 noves parades que se sumaran a les 15 ja existents. Les noves parades seran de roba, tèxtil de la llar, calçat i llenceria i se sumaran a les d’alimentació i restauració existents.

Amb aquestes noves parades ja son 30 les places del mercat ocupades d’un total de 56. A més, per incentivar la incorporació de noves parades, l’equip de govern municipal ha rebaixat el preu del metre lineal de l’arrendament als paradistes passant de 4,5€/m a 2€/m des de l’1 de gener de 2022. 

El mercat de Santa Oliva va obrir de nou les portes la Setmana Santa de l’any passat i mica en mica va esdevenint de nou, punt de referència comarcal per la facilitat d’accés, varietat de paradistes i aparcament. Des de la reobertura, el mercat setmanal és de gestió directa de l’Ajuntament i compleix amb les mesures de legals més recents i un servei de seguretat específic. El seu horari és de 9 a 14h els dissabtes.