El conseller d'Ensenyament anuncia l'ampliació i remodelació de l'escola la Parellada de Santa Oliva

El conseller d'Ensenyament anuncia que l'ampliació i remodelació de l'escola la Parellada de Santa Oliva "hauria de fer-se efectiva a partir del 2020"

Avui el conseller d'ensenyament, Josep Bargalló ha culminat la feina de sis mesos intensos per part la Direcció de l'Escola i Alcaldia, donant el seu compromís a la remodelació de l'escola actual i la construcció de mitja línia més, el que comportarà la desaparició dels històrics barracons. Josep Bargalló ha anunciat que la remodelació "hauria de fer-se efectiva a partir del 2020".

Un dels neguits més importants, tant  de l’Alcalde Josep Carreras com del Director de l'Escola Hugo Cardillo, era intentar remodelar l'actual Escola, ja que fa molts anys que no rep cap Inversió per tal d'actualitzar les infraestructures. Aquest any 2018 l'Ajuntament ha incrementat força la dotació pressupostària per a despesa de l’Escola, i  gràcies això s´han pogut fer  algunes petites remodelacions, però tot i així,  no era suficient per posar al dia l'Escola.

L'alcalde de Santa Oliva ha comentat que : “L'Escola és un dels pilars del nostre Municipi, i en tant és obligatori fer el màxim possible per a què tots els nostres vilatans la puguin veure com a punt de referència en tots els aspectes”.