Actes del Festival EVA 2022 a Santa Oliva durant el mes de juny

Comunicació

Santa Oliva serà novament, una de les seus del Festival EVA “En Veu Alta” durant aquest mes de juny. La divuitena edició d’aquest festival ens farà gaudir d’espectacles i propostes originals en diferents indrets icònics del nostre poble.

Començarem el divendres 10 de juny als safarejos de Santa Oliva, al camí sota el castell amb la sessió de contes tradicionals “El vetlatori del tio Batiste” d’Almudena Francés. Gaudirem escoltant contes sobre les tres morts de Batiste és una sessió de contes tradicionals, succeïts i contes propis que tenen com a eix central el poble de Penàguila als anys 20 i 30 del segle XX i la vida de Batiste, l'acordionista, un home que va morir tres vegades i a qui no van soterrar mai.

El dissabte 11 de juny a les 18h podrem gaudir a la Plaça del Mural, rere el Casal Cultural, amb els contes per a totes les edats de la Lídia Clua i el seu espectacle “L’avi feréstec”. 

I l’endemà diumenge 12 de juny a partir de les 13h a la Plaça del Castell podrem escoltar el concert‐espectacle Figliole e Serpenti del grup Oiné Ensemblé. Un homenatge a la figura de la dona de la cultura popular del sud d’Itàlia. El repertori és en el dialecte original de les regions de la Itàlia Meridional.