5a Jornada de la recreació històrica, Santa Oliva fa 1000 anys

El divendres 7 de juny de 2024, se celebrarà la 5a edició de la recreació històrica "Santa Oliva fa 1000 anys", feta pels alumnes de 2n d'ESO de l'institut Mediterrània del Vendrell.

Aquesta recreació es el producte final del projecte “Un dia a l’alta edat mitjana” en el qual hem treballat aquests últims mesos l’alumnat de 2n d’ESO.
La recreació tindrà lloc a Santa Oliva, ja que conté edificis medievals, com l'església de Santa Maria, el monestir de Santa Maria i el Castell de Remei. A més, en aquest poble, vivien alguns dels protagonistes de la recreació, com Isnabert, Berenguer, entre altres membres de la família dels Santa Oliva.
Hem preparat aquesta recreació, per ensenyar a tot el públic que hi assisteix, com era la vida quotidiana a Santa Oliva fa 1000 anys.
Els narradors i narradores acompanyaran els alumnes en tot el recorregut, perquè les diferents escenes es recreen en diferents llocs del poble: Santa Maria, el monestir, el castell i el camp. I els espectadors, hauran d’anar caminant per tot el poble visitant les diferents escenes.
Hi haurà dos torns per veure les escenes:
-El primer torn serà a les 9:30 h.
-El segon torn a les 11:00 h.
Amb aquests torns, facilitem l’assistència a la nostra recreació. La recreació comença davant de l'església de Santa Maria i seguidament els visitants hauran de seguir el recorregut.
Amb aquesta informació us animem a assistir-hi!