#25N DIA PER L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

ÀREA DE DRETS SOCIALS> Feminisme = Regidoria d' Igualtat.

Us compartim el cartell guanyador.
I com diu, recordem que tots els dies són 25 de novembre.

Un any més des de l’Ajuntament de Santa Oliva  es vol donar visibilitat al 25N mitjançant una sèrie d’actes per al Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Una data assenyalada en la que malauradament continua sent molt important prendre-hi partit per ajudar a que algun dia la nostra societat pugui alliberar-se de les violències masclistes.

A causa de la Covid-19, aquest any s’ha decidit readaptar els actes per fer-los el més segurs i accessibles possible. És per això que la Lectura del Manifest es farà de forma telemàtica a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Santa Oliva, mitjançant un vídeo que s' ha gravat amb la col·laboració de les entitats del municipi.

També se ha celebrat un concurs, amb la participació dels alumnes del Institut Mediterrània,  de disseny pel cartell commemoratiu del 25N.

Després de la votació , amb un jurat format per mestres del IES Mediterrània, representants del ajuntament i la dissenyadora local Georgina Solé, dels quasi 40 cartells presentats, el guanyador ha estat el de la Aya, amb el pseudònim de dona que lluita . Enhorabona! 

Us compartim el cartell guanyador.

I com diu, recordem que tots els dies són 25 de novembre.