-
Ajuntament
- Salutació de l'alcaldia
- Organització política
- Informació institucional i organitzativa
- Gestió econòmica
- Acció de govern i normativa
- Contractes, convenis i subvencions
- Catàleg de serveis i tràmits
- Alcaldessa d'honor
- Portal transparència
- Informació municipal
- Tauler d'anuncis
- Secretaria i Funcionament General
- Informació i turisme
-
Viu Santa Oliva
-
Serveis Municipals
- Padró d'Habitants
- Jutjat de Pau i Registre Civil
- Serveis Socials
- Serveis Tècnics -Obres
- Serveis Tècnics -Activitats
- Lloguer espais municipals
- Ocupació
- Gestió Tributària
- Mercat Municipal
- Companyia d'aigües
- Consultori Mèdic
- Servei de podologia
- Cementiri
- Llicència per a la Tinença d'Animals Potencialment Perillosos
- Horaris transports públics
- Gestió de residus
- Totes les activitats
- Telèfons d'interès
- Equipaments municipals
- Estadística població
- El temps a Sta Oliva
- Ajuts
- Gestions d'actualitat
- SOM (Servei d’Ocupació Municipal)
-
Serveis Municipals
- Participació ciutadana
- Seu electrònica
- Inici>
- Informació i turisme>
- Gastronomia
Gastronomia

REBLONS
Ingredients:
- 1 litres d’aigua
- 4 g. de llard (greix de porc)
- 500 g. de farina
- 10 ous
- 1 cullerada de llevat
- 200 g. de formatge fresc de cabra
Elaboració:
Posem l’aigua i la mantega en un cassó al foc. Un cop s’hagi fos el llard, s’hi afegeix la farina i es va remenant fins que es formi una pasta. Tot seguit s’hi afegeixen els ous, un per un, fins que es formi una pasta ben lligada. Afegim el llevat. Després es van fent boletes amb una cullera i es fregeixen amb oli a temperatura suau. Finalment els bunyols resultants es farceixen amb una infiltració de formatge de cabra fos i s’ensucren per damunt.
MERLETS
Ingredients:
- Triturat de fruits secs
- Mel
- Sucre
Elaboració:
L’elaboració és molt simple perquè només consisteix a fer una barreja dels fruits secs amb el sucre i la mel caramelitzats. L’amalgama s’elabora al bany maria però la gran dificultat és trobar el punt just de consistència per tal que la galeta no es trenqui ni tampoc no quedi massa gruixuda.
Ingredients:
- 1 litres d’aigua
- 4 g. de llard (greix de porc)
- 500 g. de farina
- 10 ous
- 1 cullerada de llevat
- 200 g. de formatge fresc de cabra
Elaboració:
Posem l’aigua i la mantega en un cassó al foc. Un cop s’hagi fos el llard, s’hi afegeix la farina i es va remenant fins que es formi una pasta. Tot seguit s’hi afegeixen els ous, un per un, fins que es formi una pasta ben lligada. Afegim el llevat. Després es van fent boletes amb una cullera i es fregeixen amb oli a temperatura suau. Finalment els bunyols resultants es farceixen amb una infiltració de formatge de cabra fos i s’ensucren per damunt.
MERLETS
Ingredients:
- Triturat de fruits secs
- Mel
- Sucre
Elaboració:
L’elaboració és molt simple perquè només consisteix a fer una barreja dels fruits secs amb el sucre i la mel caramelitzats. L’amalgama s’elabora al bany maria però la gran dificultat és trobar el punt just de consistència per tal que la galeta no es trenqui ni tampoc no quedi massa gruixuda.
AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA
Mn. Josep Mª Jané, 19-21 · 43710 Santa Oliva
Tel. 977 679 663 · aj.santaoliva@santaoliva.cat