-
Ajuntament
- Salutació de l'alcaldia
- Organització política
- Informació institucional i organitzativa
- Gestió econòmica
- Acció de govern i normativa
- Contractes, convenis i subvencions
- Catàleg de serveis i tràmits
- Alcaldessa d'honor
- Portal transparència
- Informació municipal
- Tauler d'anuncis
- Secretaria i Funcionament General
- Informació i turisme
- Viu Santa Oliva
-
Participació ciutadana
- Notícies
- Consulta Prèvia
-
PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS SANTA OLIVA 2018
- 00 Presentació
- 01 -Informació General
- 02 -Què són els Pressupostos Particpatius?
- 03 -Imports Assignats i Per què?
- 04 -Òrgans del Procés
- 05 -Com participar? - Qui?
- 06 -Quan? - On?
- 07 -Requisits de les Propostes
- 08 -FES AQUÍ LA TEVA PROPOSTA
- 09 -Valoració de les propostes?
- 10 -Votacions
- 11 -Mètode de Votacions
- 12 -Obertura d’Urnes
- 13 -Publicacions dels Resultats
- 14 -Resum Calendari de Participació
- VOTACIONS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS 2018
- Fes una proposta
- Comunicació de manteniment urbà
- Instàncies i models d'impressos
- Seu electrònica
- Inici>
- Informació i turisme>
- Gastronomia
Gastronomia

REBLONS
Ingredients:
- 1 litres d’aigua
- 4 g. de llard (greix de porc)
- 500 g. de farina
- 10 ous
- 1 cullerada de llevat
- 200 g. de formatge fresc de cabra
Elaboració:
Posem l’aigua i la mantega en un cassó al foc. Un cop s’hagi fos el llard, s’hi afegeix la farina i es va remenant fins que es formi una pasta. Tot seguit s’hi afegeixen els ous, un per un, fins que es formi una pasta ben lligada. Afegim el llevat. Després es van fent boletes amb una cullera i es fregeixen amb oli a temperatura suau. Finalment els bunyols resultants es farceixen amb una infiltració de formatge de cabra fos i s’ensucren per damunt.
MERLETS
Ingredients:
- Triturat de fruits secs
- Mel
- Sucre
Elaboració:
L’elaboració és molt simple perquè només consisteix a fer una barreja dels fruits secs amb el sucre i la mel caramelitzats. L’amalgama s’elabora al bany maria però la gran dificultat és trobar el punt just de consistència per tal que la galeta no es trenqui ni tampoc no quedi massa gruixuda.
Ingredients:
- 1 litres d’aigua
- 4 g. de llard (greix de porc)
- 500 g. de farina
- 10 ous
- 1 cullerada de llevat
- 200 g. de formatge fresc de cabra
Elaboració:
Posem l’aigua i la mantega en un cassó al foc. Un cop s’hagi fos el llard, s’hi afegeix la farina i es va remenant fins que es formi una pasta. Tot seguit s’hi afegeixen els ous, un per un, fins que es formi una pasta ben lligada. Afegim el llevat. Després es van fent boletes amb una cullera i es fregeixen amb oli a temperatura suau. Finalment els bunyols resultants es farceixen amb una infiltració de formatge de cabra fos i s’ensucren per damunt.
MERLETS
Ingredients:
- Triturat de fruits secs
- Mel
- Sucre
Elaboració:
L’elaboració és molt simple perquè només consisteix a fer una barreja dels fruits secs amb el sucre i la mel caramelitzats. L’amalgama s’elabora al bany maria però la gran dificultat és trobar el punt just de consistència per tal que la galeta no es trenqui ni tampoc no quedi massa gruixuda.
AJUNTAMENT DE SANTA OLIVA
Mn. Josep Mª Jané, 19-21 · 43710 Santa Oliva
Tel. 977 679 663 · aj.santaoliva@santaoliva.cat