Salutació de l'alcaldia

Benvolgudes i benvolguts, 

Us dono la benvinguda al web de l'Ajuntament de Santa Oliva, un espai que vol ser una  eina útil d'informació i comunicació entre l'administració municipal i la ciutadania. 

Crec fermament que la Santa Oliva del futur s’ha de fonamentar sota dos eixos vertebradors: la cohesió social, per construir una Santa Oliva inclusiva, en la que ningú quedi enrere, i la cohesió territorial per tal de fomentar el sentiment de pertinença al municipi, perquè és indiferent el barri en el qual visquem, barri de Les Pedreres, Sant Jordi, camí dels Molins o nucli antic, tots som santolivencs i santolivenques.  

Santa Oliva té molt potencial, tenim la gent amb empenta i ganes, un entorn privilegiat, tenim un Monestir únic al territori, tenim un castell que és l’orgull de municipi, tenim un Vot de Poble símbol de la nostra identitat amb més de 150 anys d’història, una escola bressol que va ser la primera escola rural de Catalunya, entitats amb molta força, tenim història, tenim cultura i un patrimoni viu que cal que perduri en el temps. Aquesta és la nostra identitat i és el nostre repte i a ell dedicarem tota la nostra feina, esforç i dedicació. 

I naturalment, us animo a fer-nos arribar els vostres suggeriments de millora. Entre tots i totes, serem capaços de fer una Santa Oliva amb més qualitat de vida, amb més competitivitat i amb més projecció de futur. 

Catalunya l’arbre, Santa Oliva un brot... 

Benvinguts i benvingudes a casa vostra. 

Christian Martínez Rodríguez 

Alcalde de Santa Oliva