Salutació de l'alcaldia

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l'Ajuntament de Santa Oliva. En un temps on tot o gairebé tot es mou a través d'internet, en un temps en què els horaris laborals i les dificultats per conciliar vida familiar i laboral complica molt l'accés presencialment a les oficines municipals, cal que aquest web sigui un espai on trobar la màxima informació del nostre municipi i dels tràmits administratius que es duen a terme a l'administració pública més propera al ciutadà, l'Ajuntament. Després de la pandèmia ens hem adonat que la relació entre administració i ciutadans pot ser i ha de ser cada cop més fàcil i més ràpida, i esperem que aquesta web ho faciliti.
 
El desig és que aquesta web sigui una eina activa, viva i canviant que ajudi a apropar l'Ajuntament als veïns i veïnes del municipi i a tots aquells que tinguin interès per Santa Oliva, per això us demanem i agrairíem que ens feu arribar les vostres opinions, els vostres dubtes i les vostres consultes.
 
Des d'aquest espai aprofito per reafirmar el meu compromís personal per gestionar el bé comú. Fa anys que treballo per això des del meu vessant polític i també personal continuaré lluitant per una Santa Oliva més educadora, sostenible mediambientalment, cohesionada socialment, integradora on tots/es puguem viure, créixer i gaudir en totes les etapes de la nostra vida amb les mateixes oportunitats i els mateixos drets, amb un Ajuntament proper als veïns/es i amb una gestió dels recursos públics coherent i transparent.
 
Vaig acceptar el repte polític amb confiança i humilitat, sabent que els municipis són la base per transformar la societat, però sols no ho podem fer, necessitem la col·laboració i participació de tots/es; tenir una Santa Oliva millor també depèn de tu.
 
Com a política, només us puc dir que la meva prioritat durant aquest temps ha estat l'educació, els joves i la via pública i encara que sóc conscient que no acontentarem tothom, continuaré treballant per a tothom malgrat les dificultats.
 
Salut per a totes i tots.
 
Virginia Moreno Navarro