Manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils

“Els dies 17 i 18 d’agost de 2017 han quedat marcats a la retina de tots els ciutadans/es del nostre país. Els cruents atemptats perpetrats per Estat Islàmic a la Rambla de Barcelona i al Passeig Marítim de Cambrils, que van provocar 16 víctimes mortals i més d’un centenar de ferits, van ser un cop dur per a tots i totes nosaltres. Però, la resposta cívica i pacífica de la ciutadania va ser la millor resposta. Avui, un any després, reiterem la nostra ferma condemna d’aquells atemptats i, com no pot ser d’una altra manera, volem recordar i homenatjar a les víctimes d’aquells actes terroristes i reiterar el suport a tots els familiars i amics.

El millor homenatge que podem fer a les víctimes, als familiars i als amics és refermar el nostre compromís granític amb la democràcia, la tolerància, el respecte, la llibertat i la pau. A totes les víctimes, ferits, familiars i amics: sempre sereu presents en la nostra memòria.”

No tenim por, som gent de pau.

Manifest en memòria de les víctimes dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils per la pau, la democràcia i contra el terrorisme.

17 d’agost de 2018