Vols començar l’any fent un curs de català?

07/12/2017

Del 13 al 20 de desembre fem la matrícula per als nous cursos trimestrals, que s’impartiran de gener a març de 2018

L’aprenentatge dels cursos generals s’ofereix en les modalitats presencial (a Calafell – 977 69 90 78 - i el Vendrell – 977 66 40 02) i cursos en línia amb tutories (modalitat combinada) a tota la comarca mitjançant la plataforma Parla.cat. Aquesta última proposta pot interessar a les persones que no poden o no volen assistir als cursos presencials. 

 

Els cursos, de 45 h de durada, s’organitzen en períodes trimestrals i segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

 

Per poder-se inscriure a un curs cal saber quin és el nivell de coneixements previ. En el cas que no es disposi d’un certificat de català homologat, les persones interessades poden fer una prova de col·locació durant el període d’inscripció al mateix Servei de Català. A partir d’aquesta prova, es recomanarà quin és el nivell més adequat i les diferents possibilitats de dur-lo a terme a la comarca. 

 

Els preus dels cursos de català són públics (es poden consultar aquí) i hi ha reduccions de matrícula entre el 50 i el 70 % per a determinats col·lectius. 

 

Per a més informació, us podeu adreçar al Servei de Català del Baix Penedès, que està situat a les dependències del Consell Comarcal, a la pl. del Centre, 5 del Vendrell (977 15 71 75 – baixpenedes@cpnl.cat). Per a informació presencial i proves de col·locació, cal demanar hora.

 

  

Informació addicional: 

 

  • Oferta de cursos al CNL de Tarragona (gener-març 2018)

http://www.cpnl.cat/xarxa/cnltarragona/calendari_matr_cnlt_2ntr_1718.html

 

  • Informació general sobre els cursos del CPNL

 http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/