21 DE JUNY Dia Mundial contra la Esclerosis Lateral Amiotròfica ELA

21/06/2017

El 21 de Juny és el Dia Mundial de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) i volem que aquest dia l’ELA sigui visible a tot Catalunya! Igual com vàrem fer l’any passat, ens agradaria demanar-li que s’uneixin a la campanya “Fes un Gest per l’ELA” 

Així mateix també els animem en relació a la campanya que el dia 21 de juny vostè, es faci una fotografia i la pengin als canals de comunicació i xarxes socials del municipi tot realitzant el Gest per l’ELA. Aquest Gest per l’ELA senzillament és posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra “L”.

 L’any passat va ser tot un èxit, Barcelona, Tarragona, Lleidal’Hospitalet del Llobregat, Terrassa, Reus, Vic o Calella són algunes de les moltes ciutats i pobles que ja van fer un Gest per l’ELA!

El dia 21 de juny els hi agrairem que etiquetin la Fundació a les Xarxes Socials si pengen les fotografies i posin el hashtag #fesungestperlela2017 #fesungestperlela

Amb aquestes accions solidaries, les fotografies fent el Gest per l’ELA i la il·luminació, estaran donant suport a la Fundació Miquel Valls i a tots els seus projectes per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i els seus familiars.

Tota la informació sobre la nostra Fundació, la tasca que realitzem, l’ELA o les activitats que portem a terme les poden trobar a la nostra pàgina web www.fundaciómiquelvalls.org on també hi podran trobar algunes notícies, reculls de premsa i vídeos de la campanya de l’any passat.