Mapa del web  |  
 
  Ajuntament  
  Municipi  
  e-Administració  
  Informació  
  Serveis  
  Tràmits  
  Suggeriments  
  Carrerer  
 

Notícies

Data de publicació: 30.09.15
El proper dissabte 3 d’octubre, a partir de les 12h, al costat del Centre Cívic de Les Pedreres, l’associació de veïns de Les Pedreres organitza el II Festival Benèfic contra el càncer infantil.

Programació

A partir de les 12h

Taller de polseres candela
Taller de pintar cares
Exhibició de balls

A les 14h

Pica- Pica
Pollastre amb guarnició
Beguda, pa i postre

Dinar 6€

Fes la teva reserva al telèfon 977.66.44.28 o al centre cívic de les Pedreres


A partir de les 16h

Quina solidària amb fantàstics premis
Actuació de Petafort percussió
Photocall


Tots els diners recaptats aniran destinats a Sant Joan de Déu per a la investigació del càncer infantil.
Data de publicació: 30.09.15
El programa de Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea de lluita contra l’atur juvenil, que vol garantir que tots els joves de 16 a 29 anys que no estiguin estudiant ni treballant rebin una oferta de feina, de formació o de pràctiques.

Els joves que compleixen els requisits poden informar-se i inscriure’s a

l’oficina Jove del Baix Penedès,

wwww.garantiajuvenil.gencat.cat,

al 012 (telèfon d’informació de la Generalitat).
Data de publicació: 28.09.15
Un cop escrutades el 100% de les meses electorals del municipi de Santa Oliva, la participació i els resultats de les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015 són els següents:
Data de publicació: 25.09.15
El centre d'atenció i gestió de trucades d'urgència al telèfon 112 posa en funcionament My112, una aplicació mòbil totalment gratuïta que localitza i envia automàticament la posició de l'alertant en una trucada d'urgència.

My 112 està disponible als sistemes Android i iOS i es pot descarregar en català, castellà i anglès. L'APP està especialment indicada en casos en què la persona que pateix l'emergència o que n'és testimoni no sap exactament on es troba (zones rurals, en trajectes per carretera, etcètera). L'aplicació també permet l'enviament de fotografies a petició de l'operador del 112 i l'enviament de missatges al ciutadà per part de les autoritats. Així mateix, disposa d'una versió accessible dissenyada especialment per a la gent gran.
Data de publicació: 04.09.15
S'inicia el període d'inscripció, fins el 22 de setembre, als cursos de català al Baix Penedès pel període setembre – desembre 2015

Cursos presencials a Cunit, Calafell i el Vendrell oberts a tothom


Des del Servei Comarcal de Català del Baix Penedès, en conveni amb l'Ajuntament de Cunit, s'ofereixen dos cursos presencials: un de nivell Bàsic 1, adreçat a les persones que volen iniciar-se en l'aprenentatge de la llengua catalana, i un curs de nivell Elemental 1 per desenvolupar-se en les situacions més habituals de comunicació.


A aquests cursos presencials, i oberts a tota la comarca, s'hi suma la modalitat semipresencial mitjançant el Parla.cat per als nivells Elemental, Intermedi (B) i i Suficiència (C), amb l’objectiu que els alumnes puguin compatibilitzar l'aprenentatge amb la feina, els estudis, la família... Pel que fa al nivell Superior (C2, antic D), l'oferta inclou un curs anual en la modalitat a distància, adreçat a les persones que volen adquirir un coneixement complet de la llengua catalana. El nivell C2 té un caràcter comunicatiu i s’adreça a les persones que duen a terme tasques i activitats lingüístiques complexes en l’àmbit laboral o acadèmic.


Les persones interessades que no sàpiguen per quin curs començar o no puguin acreditar el nivell amb un certificat oficial s'han de posar en contacte amb el Servei de Català per fer una prova de col•locació.


A banda dels cursos, aquest mateix setembre es reprèn el club de lectura fàcil “Llegir per parlar”, en col•laboració amb la Biblioteca Municipal de l'Arboç. Aquesta activitat mensual és gratuïta i s'adreça a les persones que volen millorar la comprensió lectora i l'expressió oral en un ambient distès i informal.


Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar, demanant cita prèvia, al Servei de Català del Baix Penedès, situat a les dependències del Consell Comarcal, a la pl. del Centre, 5 del Vendrell (977 15 71 75) baixpenedes@cpnl.cat.

També es pot accedir al web www.cpnl.cat per consultar l'oferta de cursos que millor s'adeqüi a les necessitats de cadascú i les condicions de matriculació.
Data de publicació: 18.08.15
Us recordem que l’ajuntament de Santa Oliva ofereix un servei de recollida de mobles i trastos vells.

Només heu de trucar al telèfon 977.67.92.04 i us ho vindrem a recollir.

Erradiquem l'incivisme, ajuda’ns a millorar Santa Oliva

Tauler d'anuncis

Destacats

Benvinguts a Santa Oliva
FACEBOOK MUNICIPAL
FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
Ecoturisme
Serveis de Recollida mobles i trastos vells
Mn. Josep Mª Jané, 19-21. 43710 - Santa Oliva
Tel: 977 679 663