Mapa del web  |  
 
  Ajuntament  
  Municipi  
  e-Administraciķ  
  Informaciķ  
  Serveis  
  Trāmits  
  Suggeriments  
  Carrerer  
 

Notícies

Data de publicació: 27.05.16
Amb motiu de la celebració del 150è aniversari de l'escola del municipi, celebrem un concurs per a la creació del logo que ha de representar aquest aconteixement.

OBJECTIU DEL CONCURS: Seleccionar el logo representatiu dels actes que es realitzaran per commemorar els 150 anys d’escola a Santa Oliva.

QUÍ HI POT PARTICIPAR?: Alumnes, exalumnes i les seves famílies de l’escola de Santa Oliva.

TEMÀTICA: Hi ha de figurar com a mínim el nombre “150” i la frase: “aniversari d’escola a Santa Oliva”.

FORMAT: Mida DIN-A4.

PRESENTACIÓ: Ha de ser en paper blanc i el logo a 2 colors. A la part del darrera ha de figurar el pseudònim i el telèfon de contacte. SI opteu pel format digital el pseudònim i el telèfon de contacte haurà de constar en el e-mail on adjunteu la vostra proposta.

ENTREGA DELS TREBALLS: Secretaria de l’Escola o a la següent adreįa electrònica: e3005595@xtec.cat. Termini de lliurament dels treballs, el 13 de juny.

JURAT: Representant de l’AMPA, representant de l’Escola i representant de l’Ajuntament. El 14 de juny el jurat triarà 5 finalistes, que seran publicitats a la web http://xurl.es/logo150anys. Tothom podrà votar fins al dia 17 de juny.

PREMI: Un val de 50 euros per adquirir llibres, gentilesa de Ca La Roser.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES: El fet de participar en aquest concurs, contempla l’acceptació de les bases i el veredicte del jurat, serà inapel·lable.

LLIURAMENT DEL PREMI: El premi s’entregarà el 21 de juny al local cultural durant l’acte de cloenda del curs escolar.
Data de publicació: 27.05.16
Ja podeu consultar, i descarregar, el plec de clàusules administratives per a la concessió del bar de la piscina. El termini de presentacions finalitza el proper dilluns 6 de juny de 2016 a les 14h.
Data de publicació: 27.05.16
Ja podeu consultar, i descarregar, el plec de clàusules administratives per a la GESTIO: personal taquiller i servei de socorrisme de la piscina. El termini de presentacions finalitza el proper dilluns 6 de juny de 2016 a les 14h.
Data de publicació: 24.05.16
Aquesta nit, a partir de les 23:30h i fins a les 06:30h de la matinada, l'empresa d'aigua CASSA té previst el tall d’aigua al subministrament principal a:

- Les Pedreres
- Camí dels Molins
- Barri Sant Jordi
- Polígon Industrial Molí d’en Serra
- Polígon Industrial Torrent del Lluch

El motiu del tall del subministrament és la reparació d’una pèrdua d’aigua que es produeix a la canonada principal de subministrament de Santa Oliva.

El lloc on es troba aquesta unió i pèrdua d’aigua és el punt on la canonada principal que alimenten al barri Pedreres, Polígons Molí d’en Serra i Torrent del Lluch i als barris Camí dels Molins i Sant Jordi.
Disculpeu les molèsties!
Data de publicació: 17.05.16
Durant aquest cap de setmana, dins dels actes que s'han anat realitzant durant aquest curs amb motiu del 50è aniversari de l'escola bressol, hem pogut visitar l'exposició de reculls i fotografies realitzades durant aquests anys.

Moltes felicitats a les mestres per l'organització i dedicació a l'hora de fer possible aquest recull de records dels santolivencs i santolivenques que han passat per la seva escola bressol.
Data de publicació: 12.05.16

Aquest cap de setmana no us perdeu l’exposició amb motiu del cinquantè aniversari de l’escola bressol Les Orenetes.

La inauguració de l’exposició serà a l’escola bressol dissabte 14 de maig a les 17h i romandrà oberta fins les 19h. Diumenge dia 15 es podrà visitar d’11h a 13h.

Tauler d'anuncis

Destacats

Benvinguts a Santa Oliva
Raco feina
FACEBOOK MUNICIPAL
Serveis de Recollida mobles i trastos vells
seu-e
FACTURACIÓ ELECTRÒNICA
Ecoturisme
Mn. Josep Mª Jané, 19-21. 43710 - Santa Oliva
Tel: 977 679 663