10/09/2018

CONVOCATORIA DE TREBALL

L'Ajuntament de Santa Oliva convocarà durant el mes de setembre el procés selectiu per cobrir tres places destinades a joves en pràctiques menors de 30 anys, per una durada de 6 mesos de treball:

 

- 1 TÈCNIC/A ÀREA D'ARQUITECTURA I ENGINYERIA MUNICIPAL. Titulacions mínimes exigides: Graus universitaris en arquitectura, arquitectura tècnica, o enginyeries, i Cicles formatius de grau superior en àrea d'arquitectura i edificació.

- 1 TÈCNIC/A DINAMITZADOR JUVENIL I D'OCUPACIÓ. Titulacions mínimes exigides: Graus universitaris en Relacions Laborals, Treball Social, Educació Social, i Cicles formatius de grau superior de l'àrea de serveis socioculturals i a la comunitat.

- 1 OPERARI/A DE MANTENIMENT D’ESPAIS PÚBLICS, PARCS I JARDINS MUNICIPALS. Titulació mínima exigida: Cicles formatius de grau mitjà i de grau superior en l'àrea agrària.

La provisió de les places quedarà condicionada a la concessió de l'ajut del SOC, en aquest cas la incorporació al lloc de treball dels proposats a contractar serà el 31 d’octubre de 2018."