Salutació de l'alcaldia

Benvolgudes i benvolguts,

Us dono la benvinguda al web de l'Ajuntament de Santa Oliva, un espai que vol ser una eina útil d'informació i comunicació entre l'administració i els ciutadans.

Aquesta legislatura, que tot just ara encetem, vol ser un reflex del resultat de les eleccions del passat 24 de maig de 2015. Un resultat que plasma la realitat que hi ha al carrer traspassat a les administracions.

Participació, serietat i consens seran els eixos de la nostra feina aquests propers anys.

Volem un nou Ajuntament i volem una nova ciutadania.

Un nou Ajuntament que transmeti els elements de la seva gestió a través de la serietat en les accions de govern i amb consens amb totes les forces polítiques que conformen el consistori. Tots hem de ser capaços de poder fer realitat les necessitats dels santolivencs i santolivenques.

Una nova ciutadania que sigui capaç de sentir-se seva la gestió municipal, a través de la participació i que no sigui una vegada cada quatre anys.

Per finalitzar i no menys important, m’agradaria que aquest web sigui una finestra al món. Una finestra que pugui atreure noves inversions aprofitant el teixit industrial que tenim al nostre municipi i tant important arreu del nostre país.

Turisme, cultura, tradicions i patrimoni han estat i són signes de les nostres arrels i tradicions. La nostra gent i els nostres barris. Sant Jordi, Camí del molins, les Pedreres i El nucli històric són la nostra identitat.

Catalunya l’arbre, Santa Oliva un brot...

I naturalment, us animo a fer-nos arribar els vostres suggeriments de millora. Entre tots, serem capaços de fer una Santa Oliva amb més qualitat de vida, amb més competitivitat i amb més projecció de futur.

Benvinguts a casa vostra.


Cristina Carreras Haro
Alcaldessa de Santa Oliva